Inside the new parking area of The Link

This is a view of a parking floor looking towards the station. The parking floors spiral upwards.

This is a view of a parking floor looking towards the station. The parking floors spiral upwards.

The ramp from the Ground Floor up to the parking areas.

The ramp from the Ground Floor up to the parking areas.

Another view of a parking area.

Another view of a parking area.

The Link_FRM2716

The whole parking garage has an open spacious feel.

The whole parking garage has an open spacious feel.

The Link building will also have new office space located above the new retail area and facing Herzog Boulevard.

The Link building will also have new office space located above the new retail area and facing Herzog Boulevard.

This photo gives some sense of the scale of the new atrium on Herzog Boulevard. The tall columns in this photo will still be demolished once the building's structure has been completed.

This photo gives some sense of the scale of the new atrium on Herzog Boulevard. The tall columns in this photo will still be demolished once the building’s structure has been completed.

Another view of some of the new office space and the adjacent atrium.

Another view of some of the new office space and the adjacent atrium.

The new Link Building is progressing fast. The first five floors of the parking areas is almost complete. The building inside is spacious and open. All the parking areas will be on a continuous spiral ramp and the building will be 13 floors tall. The building was designed by Koos Smuts of Smuts & Boyes and the facade of the building has been designed by Boogertman & Partners.